by

Verdens bedste hjemmebryg

Det laver jeg. Det er på ingen måde en beskeden udmelding, men jeg er umådeligt tilfreds med den øl, der bliver brygget hjemme hos mig. Der er noget særligt over det hele, fra selve processen til smagen, der kommer ud af det, og jeg er vild med denne hobby.

Det er noget særligt at brygge selv

Samtidig kræver det noget særligt i form af rigtig godt brygudstyr. Lige som med så meget andet her i tilværelsen, så skal du ikke gå ned på udstyr. Derfor bruger jeg det anlæg, der hedder en Brewster. Den har ikke kun en god størrelse med sine 25 liter, men den er samtidig nem og god at bruge. Der er indbyggede features, der sikrer, at du får en godt resultat, og at du altid nmt opnår de rette omgivelser til dit bryg.

Med brygudstyr som dette, så kan det næsten ikke gå galt, og derfor anbefaler jeg klart en Brewster, hvis du har ønsker om at gå mig i bedene og selv kaste dig ud i at blive din egen brygmester.

Jeg skal dog komme med en advarsel: Det er stærkt vanedannende, fordi det er både sjovt og spændende, og det giver et afkast, der vil begejstre ikke kun dig selv, men også dem, du byder de gyldne dråber.

Få hjælp online

Alle starter som novicer, også jeg. Heldigvis fik jeg alt den hjælp gennem Hjemmebryggeren, hvor jeg har købt alt mit udstyr. Der er både videoer, tekster og blogs, der kan hjælpe dig, og står du midt i noget og ikke kan komme videre, så ringer du bare til dem også.

Udover at have rigtig godt brygudstyr, så kan du få alle ingredienserne også, og det er nu nemmere, at det hele er samlet det samme sted til priser, der er til at have med at gøre.