by

Søde børnekufferter

Gør ferien lidt sjovere med en sød børnekuffert af det britiske mærke Trunki. Kombinationen af funktionalitet og sjove former og farver gør børnenes oplevelse med at pakke til ferien til en sjov opgave – ikke mindst på grund af kuffertens siddefunktion. En Trunki kuffert er nemlig formet således, at barnet kan sidde på den og blive trukket rundt. Dette er især en sjov lille aktivitet i lufthavnen, hvis ventetiden er lang, eller hvis barnet bliver træt i benene. Kufferterne kan bære op til 50 kg og egner sig derfor til børn i alderen 3-6 år. Trunki kufferterne er godkendt som håndbagage og kan derfor følge barnet på hele rejsen. Trunki kan også bruges, hvis der blot er tale om et par overnatninger hos familien eller en ferie hjemme i Danmark.

De farverige kufferter fås i et væld af forskellige designs. Hos Farmors Outlet finder du hele 16 forskellige modeller, herunder både ensfarvede kufferter, og kufferter formet som dyr eller biler. Vælg blandt andet mellem den grønne Trunkisaurus Rex, der med et par hugtænder ligner en rigtig dinosaur eller Cassie the Cat, der med lilla og pink nuancer passer perfekt til en lille pige. Trunki kufferterne fås også som eksempelvis en brandbil, politibil, en giraf, en pony, en zebra og mange flere.

De brede hjul på kufferterne fra Trunki gør, at de ikke vælter, når der sidder et barn på dem. Derudover er kufferterne sikret således, at børnenes små fingre ikke kommer i klemme nogle steder, når de sidder på kufferten eller selv trækker den efter sig. Kufferterne er desuden udstyret med horn foran, som giver barnet noget at holde fast i, når de bliver trukket af sted på kufferten. Kufferternes aftagelige remme og håndtag gør det muligt både at trække og bære dem. Kufferterne vejer 1,7 kg og kan indeholde 18 liter. Der kan således både pakkes tøj og legetøj i den søde kuffert, som dit barn vil elske at vise frem på ferien.