by

Så fandt man lige sko på tilbud…

Er du som de fleste andre kvinder – inklusiv mig selv – så er sko et hit. Alle former for sko: De høje og de lave, de elegante og de komfortable, de billige og de dyre. Måske mest de billige. Eller. Decideret billigt bliver det jo sjældent, men det er jo altid dejligt at gøre et godt kup. Og sådan et gjorde jeg faktisk her til formiddag, og det synes jeg lige, at jeg vil dele med jer. Vi kvinder skylder jo hinanden at dele et godt tip om billige sko, når det er der.

Tondersko.dk

Så er det sagt. Hos Tønder Sko (https://tondersko.dk/maerker/damer/tamaris.html) fandt jeg de lækreste sneakers i skind, og de var sat ned fra 799,00 til 639,20 (spørg mig ikke om den mærkelige pris, der ender på 20 øre). Skoene har lige præcis det der look, jeg elsker, hvor de ikke ser alt for nye og shiny ud, men hvor de alligevel stråler af kvalitet.

Og apropos kvalitet så kender I vel allesammen Tamaris? De er jo indbegrebet af god kvalitet – både når det kommer til design og finish, men især når det kommer til skindets kvalitet. Jeg er altid helt solgt, når jeg finder fede Tamaris-sko til gode priser. Hvilket faktisk er lidt af et problem, når det kommer til Tønder Sko, for det var ikke kun de her sneakers, der var billige. Alle – og jeg mener ALLE – deres sko fra Tamaris var 100-200 kr. billigere end markedsprisen, nogle endda endnu billigere. Så skynd dig forbi, inden jeg har købt alt, hvad der er i størrelse 37.

God service og søde mennesker

Jer, der følger med herinde på bloggen, ved, at jeg ikke er meget for at handle i nye webshops. Jeg har et eller andet med internethandel. Og jeg har selvfølgelig også handlet hos Tønder Sko før – både fysisk og online faktisk. Derfor kan jeg sige, selvom mine sneakers ikke er kommet endnu, at de har en suveræn kundeservice med søde mennesker bag skranken og telefonen, og så leverer de hurtigt. Du kan altså roligt kaste dig over tilbuddene.