by

Pift hverdagsoutfittet op

Hverdags garderoben kan hurtigt komme til at virke kedelig og ensformig, og man vælger altid de samme sammensætninger af tøj dag ud og dag ind. Hvis dette er tilfælde, er det dog ikke nødvendigt at gå ud og investere i en helt ny garderobe. I stedet har du blot brug for nogle nye accessoires, der kan hjælpe med at pifte de sædvanlige sammensætninger op. Der findes et hav af muligheder, så det er bare med at finde frem til dine favoritter.

Smykker er altid et hit

Er der noget, som du ikke kan gå galt i byen med, er det smykker. Smykker kan altid hjælpe med at sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Du kan vælge imellem øreringe, halskæder, ringe, armbånd ure og meget andet. Du behøver ikke at vælge at gå med det hele. Du kan også bare vælge at benytte f.eks. øreringe og ringe.

Pas på med at kombinere for mange smykker, det kan hurtigt komme til at se rodet ud. I nogle tilfælde kan det dog komme til at se utrolig fedt ud, men det kræver også, at du kombinerer det rigtige. Prøv dig frem, det er det, der fungerer bedst.

Et af de populære smykker til unge som gamle, er Marguerit. Find dit Marguerit armbånd her.

Hat, bælte eller noget helt tredje

Mist ikke modet, hvis du ikke er en smykkeperson. Der er rigeligt med andre muligheder, når det kommer til accessoires. Du kan blandt andet benytte sådan noget som tørklæder, hatte, bælter, tasker eller noget helt femte. Hvis du er en smykkeperson, skal du dog heller ikke afholde dig fra at kombinere smykkerne med sådan noget som en hat eller en taske – eller nogle af de andre ting for den sags skyld. Du skaber et helt nyt udtryk til dit outfit, når du vælger at tilføje og kombinere accessoires.