by

Pas godt på dine ansatte med en lækker frugtordning

Frugt er godt, men kage er bedre. Sådan tænker rigtig mange mennesker sandsynligvis. Virkeligheden er dog en anden hos de fleste virksomhedsejere, som sandsynligvis hellere vil have, at firmaets ansatte tæsker en masse frugt i sig frem for kage eller andre usunde sager. Og det er da også naturligt nok. For frugt har rigtig mange positive effekter, hvilket er godt for en virksomhed.

 

Så har du overvejet at forkæle og passe godt på dine ansatte med en lækker og solid frugtordning på arbejdspladsen? Det vil sandsynligvis holde dem fra at finde søger sager frem, når klokken har rundet 15.00, og det vil ligeledes signalere, at du passer godt på de ansatte. Her kommer to områder, hvor en god frugtordning måske vil forbedre dine ansatte. Du kan i øvrigt få meget mere viden omkring en frugtordning og grunde til at implementere en sådan, her.

 

En frugtordning er godt for koncentrationen

Som det stod skrevet tidligere, så anses frugt ofte for at være godt, men kage for at være bedre. Sådan forholder det sig dog ikke helt, når det kommer til folks koncentrationsevner. For ganske vist bliver koncentrationen og sukkerniveauet skudt i vejret ved indtag af kage, cola og andre søde sager, men det forsvinder bare hurtigt igen, og så sætter det sig på sidebenene i stedet for.

 

Derimod kan en frugtordning være med til at øge dine ansattes blodsukker til et sundt niveau, hvor det er meget nemmere at holde stabilt, hvilket til gengæld betyder forøget koncentrationsevne. Det kan lyde simpelt, men det er det også. Frugt er ganske enkelt meget sundere for koncentrationen, hvilket er sundere for din virksomheds bundlinje.

 

En frugtordning er god ved motivationen

Du vil med al sandsynlighed gerne have, at de er glade og arbejdssomme, hvilket er lig med, at de også er motiverede. Men hvordan holder man sine ansatte mest motiverede? Er det med hårdt pres og deadlines, således at der sjældent er ro på? Det vil måske fungere for nogle. Andre er mere skrøbelige, og der skal nærmere ros og respekt til, før motivationen dukker frem.

 

Men kan en frugtordning ikke hjælpe her? Jo, det kan den i virkeligheden godt. For frugt er med til at gøre dine ansatte sundere, det er med til at give dem mere energi og overskud i hverdagen, og de vil med garanti føle, at hvis der står lækker frugt på bordet, så er det lig med, at virksomheden plejer sin ansatte. Så hvad venter du på? Få startet en lækker frugtordning.