by

Øl, øl og mere øl

Der er mange sange, som er en hyldest til øl – en sang om øllets fortræffeligheder og dets skønne smag og ikke mindst virkning.

Det er nu ikke det, som gør, at jeg brygger øl, for det gør jeg af andre grunde. Det er nu fordi, at jeg ikke altid er tilfreds med prisen på specialøl, og jeg var sikker på, at jeg kan gøre det mindst lige så godt som de mange små brygmestre, der er dukket op med deres egne mikrobryggerier over hele landet.

Det lykkedes faktisk for mig at få lånt noget udstyr af en kammerat, som aldrig kom rigtig i gang med at brygge øl, og så skulle jeg bare bruge nogle råvarer. Det vidste jeg, at jeg let kunne få hos en hjemmeside, hvor jeg havde kigget, og som mange anbefalede. Deres kundeservice er altid klar med links, gode råd og vejledning til dem, som ikke lige er med på alt det, der skal til for at finde rundt i en verden med bryg selv øl.

At komme i gang selv

Jeg fik placeret en ordre, og jeg havde fået installeret mit bryganlæg, så nu skulle jeg bare vente på, at mine råvarer kom frem. Jeg vidste, at jeg havde fået det hele med til at brygge en god pilsner, for det var alt sammen bestilt sammen med kundeservice, som er passionerede øldrikkere.

Råvarerne kom, og jeg fulgte de links og de gode råd, som de havde givet mig. Kort tid efter stod jeg med en fantastisk pilsner, som kunne nydes, mens de danske drenge kæmpede for guld til Danmark i Rusland.

Alt det, som jeg fik tilsendt, var hurtigt fremme og til en pris, som var rigtig god. Men ikke nok med det så var kvaliteten på råvarerne helt i top, og jeg har ikke tænkt mig at skifte leverandører, så længe de kan levere den slags hver gang.