by

Nye rør til vaskemaskinen

Vi havde renoveret kælderen, mens min kone var ude og arbejde for en NGO i 3 måneder, og min bror og jeg var gået all-in på det her projekt. Der skulle stå alt nyt i kælderen inklusiv nye rør til vaskesøjlen og et helt nyt fjernvarmeanlæg, så vi havde haft travlt, og pludselig gik det hele i stå. Vi havde ført de nye rør til vaskemaskinen helt forkert, og vi anede ikke, hvad vi skulle gøre.

Hjælp udefra er en god idé

Det vidste min nabo tilgengæld, han sprang hurtigt til med et nummer og en hjemmeside, hvor vi kunne få hjælp, og det fik vi. Aldrig før har jeg set og hørt om en blikkenslager, der kom så hurtigt ud og kiggede på det, men de lovede, de ville stå der dagen efter, og det gjorde de så. De gav et hurtigt overslag, og allerede samme eftermiddag kom deres bindende tilbud, aldrig har jeg hørt om så hurtig en service og så professionel, meget imponerende.

De lovede mig, det sagtens kunne blive færdig til min kone kom hjem, og det hele var til en pris, hvor jeg undrede mig over, om de nu havde glemt noget, eller om der ville komme en ekstraregning, men de havde husket det hele, og der kom ingen ekstraregning. De leverede en superb service, og det arbejde, de lavede, var fremragende.

Styr på det hele

Inden min kone kom hjem, var alt på plads, og det hele var i orden. Alt virkede som det skulle, og det hele kostede intet i forhold til, hvad jeg havde forventet, det ville da jeg kontaktede http://www.oeens-blikkenslager.dk/.

For fremtiden vil jeg bestemt ringe til dem, for den service og det arbejde, som de laver, er helt i top, de er venlige og hurtige, og det hele bliver lavet efter alle regulativer til en god pris. En blikkenslager efter mit hoved.