by

Ny forfriskende inspiration til hjemmet

Tit når jeg kigger i boligmagasiner eller på nettet, så handler det om folk, der ikke kun har den perfekte bolig på alle områder, men som samtidig har en helt perfekt blanding af designermøbler, tæpper, kunst, antikviteter og de der ting, de har fået fra deres bedsteforældre. Ikke noget, som de fleste af os har nogen reel mulighed for at opnå, og det har irriteret mig lidt, at der ikke er noget inspiration til alle os, der er glade for design i det små, de ting, der gør vores hverdag lidt mere smuk.

Blogs til almindelige mennesker

Så stor det var min overraskelse, da jeg opdagede, at der er rigtig mange, der blogger om deres hverdag og om, hvordan de med få midler på lidt plads får skabt noget helt unikt med nogle få og udvalgte ting til hjemmet. Lige det, jeg havde ledt efter i evigheder, og så var det lige for næsen af mig på http://vvsogindretning.dk. Her er et udpluk af de ideer og tanker, som andre har haft omkring deres indretning.

Jeg glemte alt om tid og sted og læste løs om gode ideer og om, hvor lidt der faktisk skal til, før du kan indrette dit hjem stilfuldt og enkelt med små virkemidler. En lampe det rigtige sted, et nyt møbel, lækre glas eller dansk design, der bare skriger klasse.

Mulighederne er rigtig mange, og samtidig er det hele noget, du nemt kan finde hos Completliving, så du kan sidde derhjemme ved din computer og indrette dit hjem enkelt og i ro og mag.

Kom i gang med bloggene

Jeg er blevet mere end bare inspireret. Der er ideer, som jeg forestiller mig nærmest at kopiere, som de er, fordi det vil passe rigtig godt ind hos mig. Men der er også ideer, som jeg kan ændre lidt på og gøre til mine helt egne, og som vil skabe noget unikt i mit indretning.

Der er intet i vejen med at lade sig inspirere af andre, og når der er bloggere derude, der gerne deler ud af deres erfaringer og ideer, så må man gerne låne. Ligesom man nemt kan finde ud af, hvor det kan svare sig at handle, hvis man også gerne vil have nogle af herlighederne hjemme hos sig selv.

En anden fordel er, at du kan læse om det, og som jeg give det videre. Del de muligheder, der findes, med andre, for på den måde bider de gode ideer sig fast.