by

Hjælp til indkøb af babyudstyr i god kvalitet

Min søster og hendes kæreste blev for et års tid siden forældre for første gang. I den forbindelse ville jeg rigtig gerne give dem en gave i form af en autostol til den lille nye, men da jeg selv overhovedet ikke har forstand på babyer eller babyudstyr, var jeg nødt til at søge hjælp, for det skulle naturligvis være den bedste autostol på markedet. Jeg fandt frem til blogsiden fra kidsnbaby, hvor mange andre brugere har skrevet anbefalinger af de produkter, som der er til salg hos kidsnbaby. Det var super fint, at en person uden babyerfaring kunne gå ind og læse sig frem til, hvilken autostol der er den bedste på markedet. Derudover var der også en masse anbefalinger af andre produkter, så uanset hvad man søger, så ligger der helt sikkert en anmeldelse af produktet på blogsiden hos kidsnbaby.

Jeg fik købt en autostol, og det viste sig, at leveringen var enormt hurtig. Jeg modtog autostolen allerede 2 dage efter, at jeg havde bestilt den. Den var også overraskende billig, hvilket var dejligt, da det altid er dejligt at kunne købe kvalitet til billige penge. Min søster og hendes kæreste blev utrolig glade for gaven, og de har sidenhen brugt den rigtig meget på diverse køreture – korte som lange. 

Et halvt års tiden efter, blev de enige om, at de ville tage på en bilferie til Frankrig med den lille. Som en rigtig familien Danmark. De kørte til Paris med en enkelt overnatning i Luxembourg, da de ikke ville lade den lille sidde alt for længe i bilen ad gangen. Selvom de kørte langt, var der ingen problemer med autostolen, og den lille sad trygt og godt på hele turen. Med den gode nakkestøtte og de gode hovedstøtter i siderne af autostolen, behøvede de heller ikke a være bekymrede for, om deres barn kom til skade med nakken, hvis de var nødsaget til at foretage skarpe og pludselige sving.

Efter en succesoplevelse med autostolen, som jeg havde fundet via blogsiden hos kidsnbaby, besluttede de sig for selv at se, hvad der var af anmeldelser på blogsiden. Produkterne henvender sig primært til forældre med meget små børn, og de kunne derfor læse anmeldelser af mange relevante produkter. De har nu købt en bedside crib, som de er super glade for, da de nu kan sove med deres barn helt tæt på uden at skulle være bange for at komme til at lægge sig på ham i søvne.

Både jeg selv, min søster og min svoger kan anbefale alle, der er på jagt efter godt babyudstyr, at kigge forbi blogsiden hos kidsnbaby.