by

Hjælp når flyet er forsinket

Lufthavne kan være spændende. De store af dem har mange forretninger og muligheder for noget at spise, men er dit fly forsinket, så bliver de hurtigt kedelige. Du er tjekket ind eller er i transit, så der er intet, du kan gøre end at vente på, at du kan boarde dit fly og komme videre.

Få en erstatning

Ikke kun er det din tid, det går ud over. Det er også din mulighed for at nå det næste fly, hvis du skal skifte undervejs. Måske er du på vej hjem, og så kan en forsinkelse koste en arbejdsdag, eller at børnene ikke kan komme op og i skole til tiden. Lige meget hvad er der en masse bøvl forbundet med dette.

Her kan Skyhelp hjælpe dig med erstatning i tilfælde af flyforsinkelser. Mange flyselskaber er ikke altid villige til at give dig en erstatning, og her er det rart at kunne alliere sig med professionelle, der kender branchen, og som gerne tager hele det sure slæb.

Hos Skyhelp er det desuden gratis at søge. Det er først, når erstatningen er i hus, du skal betale dem for deres arbejde. Det betyder også, at kan du ikke få en erstatning, ja så er det gratis. Det er en service, du ikke finder mange steder.

Se hvad de tilbyder

På deres hjemmeside kan du hurtigt og nemt se alt det, de tilbyder. Du kan også se, hvor mange glade kunder, de har haft, hvor Skyhelp har sikret dem en passende erstatning i forbindelse med ikke kun forsinkede fly, men også ved aflysninger eller overbookninger.

Når din erstatning er modtaget hos Skyhelp, så fratrækker de deres salær, og resten af pengene går hurtigt og nemt ind på din bankkonto. De har Danmarks laveste salær, så det er klart her, du får det største udbytte af den erstatning, du er berettiget til.