by

Hele rækken af frugter

Det gode ved en frugtordning er, at der er så meget at vælge mellem. Køber jeg en pose æbler, så er det, hvad jeg skal spise, til der ikke er flere. Det gælder egentlig alle typer af frugter. Men på arbejde kan jeg tage noget nyt hver eneste dag, og det sætter jeg rigtig stor pris på. Derfor har vi også valgt at få meget forskelligt i vores levering af frugt, netop så der er noget at vælge mellem. Det gør det mere spændende for alle, og det er en af de ting, der bliver sat pris på ved denne ordning, vi har fået indført.

Vi vælger selv udvalget

Det er nemlig en ordning, som vi har stor indflydelse på. Vi har – sammen med den gode kundeservice – sat den sammen, så der er et bredt udvalg til rådighed for os alle sammen. Det var en god snak om det hele, inden vi fandt den rigtige pakke. Noget vi ikke kunne have gjort uden en rigtig god dialog og hjælp fra det firma, der leverer til os.

Men de er bare rigtig dygtige. Vi fortalte om os, de kom med en løsning. En der bare virker, som den skal. Så nu kommer der frugt punktligt to gange om ugen, og det er frugt, der hurtigt får ben at gå på. Det er nemlig en utrolig populær ordning.

Vores for sundheden

Samtidig for vi bidraget til vores del af sundheden. Den slags ryger gerne for mange i en travl hverdag. Der er ikke så meget tid til god mad, masser af grønt og motion, men at få bare lidt sundt, det kan gøre en stor forskel, og der vil vi gerne hjælpe. Det er det lidt, vi for ganske få penge kan gøre for vores medarbejdere, det at gøre hverdagen bare en lille smule sundere.