by

Find inspiration til tryksager online

Jeg rejser som sælger, og det er særligt messer, jeg bruger rigtig meget tid på. Konkurrencen er skarp, og det gælder derfor om at skaffe kunder på en effektiv måde. Der er fokus på markedsføring, når du som jeg står sammen med mange andre, der skal sælge tilsvarende varer, og her gælder det om at have lige det, der lokker kunderne til.

De rigtige roll ups er vejen at gå 

Der findes ikke nogen opskrift på, hvordan man får kunderne hen til ens stand frem for til konkurrentens. Jeg har dog i løbet af årene lært et trick eller to og erfaret, at tryksager er en forudsætning, hvis du ikke vil risikere at stå hele dagen og trille tommelfingre. Jeg anbefaler altid mine kolleger at alliere sig med bloggen dk-trykkeriet.dk, der løbende bringer artikler om brugen af tryksager i markedsføring. Her anbefaler de også leverandører, som er skarpe på både pris og kvalitet, og det var da også her, jeg faldt over vores nuværende samarbejdspartner trykpriser.dk

Når der er mange om buddet, skal jeg have noget særligt, der får alle kunderne hen til vores stand. Jeg ved, at vores produkter holder hele vejen, så delen med at sælge varen er ikke noget problem. Derfor er det vigtigt, at det materiale, der viser det hele frem, er lige så professionelt og godt udført, som det, der sælges. Det er her, trykpriser.dk kommer ind i billedet. Her bestiller jeg altid roll ups, der er helt perfekte til at tage med på messer og til events. De er tilpas store til, at alle de gode billeder kan ses på lang afstand, og selv det, at de bliver forstørret ødelægger ikke kvaliteten. Tværtimod bliver alle detaljer fremhævet og står knivskarpt. 

Altid til tiden

Messer og events er noget, jeg planlægger i god tid, for jeg kan lide at være velforberedt. Desværre er vores kreative afdeling ikke altid lige så hurtige, men det, de leverer, er til gengæld altid fænomenalt. Derfor er det godt for mig, at jeg kan benytte mig af trykpriser.dk, der altid leverer på rekordtid, og på den måde er jeg altid klar til at passe biksen. Alle de nye roll ups ligger pakket forsvarligt i kasser, og de er sat op på standen på rekordtid, da de er nemme at bruge. Og selv dem, der bliver brugt mange gange bærer ikke præg af, at de efterhånden er brugt til utallige messer, jeg har besøgt igennem årene.