by

Få læseglæden igen med lydbøger fra PolitikenBooks

Som mangeårig læsehest har jeg i gennem mange år frygtet den dag, hvor mit syn endegyldigt svigtede, og jeg ikke ville være i stand til at læse mine elskede bøger. Jeg har gennem hele livet slugt den ene murstensroman og biografi efter den anden, og til min store glæde er netop denne type bøger nærmest en uudtømmelig kilde til underholdning og udvidelse af horisonten. Og der kommer stedse flere til – hvert eneste år må jeg pløje mig igennem bibliotekernes hylder med nyankommet materiale, blot for at finde, at jeg stadig er håbløst bagud.

Lydbøger – ideelle til svagtseende

Men nu er det sket med læsningen. Mine øjne har aldrig været 100% sunde – jeg har altid lidt af nærsynethed og bygningsfejl, og med alderen er flere dårligdomme i form af stær i alskens farver samt nethindeløsning løbet til. Og jeg har måttet konstatere, at læsning ikke længere var samme kilde til glæde og tilfredsstillelse, som den var før i tiden – snarere en kilde til hovedpine og frustration. Til alt held er denne læsehest udstyret med et par fuldt funktionelle æselører – blot for at blive i terminologien. Og derfor har jeg vænnet mig til at skifte læsning ud med lytning. Min datter foreslog mig at tegne et abonnement på PolitikenBooks for der igennem at kunne hente de nyeste bøger i form af lydbøger, til en såkaldt app, som er installeret på min Smartphone. Måske er jeg ikke digitalt indfødt, men nu vil jeg da mene, at jeg er ganske godt med!

Lydbøger fra PolitikenBooks – en verden af underholdning

Gennem PolitikenBooks har jeg fået glæden tilbage ved at opleve handlingen og fortællekunsten. Lydbøger fra PolitikenBooks er indtalt med indlevelse og engagement, og det er meget sjældent, at jeg taber tråden, mens jeg lytter til en lydbog. Jeg kan anbefale alle, som er i farezonen for at miste synet, at prøve lydbøger fra PolitikenBooks!