by

Få hjælp fra en blikkenslager

Uanset hvor ferm du er på fingrene, så er der noget arbejde, der bare må klares af en blikkenslager – og så er der en hel del arbejde, der er væsentlig lettere, hvis du lader en blikkenslager om at ordne det.

Øens Blikkenslagermester (http://www.oeens-blikkenslager.dk/) er et professionelt team, der består af både blikkenslagere og rørsmede. Hver og én er de dedikerede og kompetente, og de kan løse stort set alle blikkenslageropgaver – også de mere kreative der ikke giver sig selv.

Hvad hjælper en blikkenslager med?

Er du i tvivl om, hvor vidt det egentlig er en blikkenslager, du har brug for, så læs med her, hvor vi har lavet en kort introduktion til de forskellige kategorier, blikkenslageren arbejder med:

Varme er et af de primære arbejdsområder for en blikkenslager. Og det gælder, uanset om du skal have en ny luft til vand varmepumpe, et nyt fjernvarmeanlæg, et nyt pillefyr, nye radiatorer eller om du skal have installeret centralvarme.

Tag og facade er også et kendt område for blikkenslageren. Her handler arbejdet primært om facadebeklædning, tagrender, skifertag, kviste og skorstensinddækning.

Sanitet er måske der, de fleste har stiftet bekendtskab med en blikkenslager. Og når vi siger sanitet, så mener vi alt, hvad der vedrører toilet, håndvask, blandingsbatterier og møbler til badeværelset.

Renovering af badeværelse ligger ret tæt på ad ovenstående, men de fleste blikkenslagere har faktisk stor erfaring med at være hovedentreprenør på et renoveringsprojekt på badeværelset. De holder styr på de forskellige udbydere og deres håndværkere, ligesom de hjælper med at indhente tilbud og lignende.

Blikkenslager på Sjælland

Bor du på Sjælland, og har du brug for en blikkenslager, så kontakt Øens Blikkenslagermester, der kører ud til hele Sjælland – og det gælder både private, virksomheder og boligforeninger. Alt fra småreperationer til store projekter er velkommen i porteføljen – sådan er det, når man arbejder med dedikerede håndværkere.