by

Dykkerbilleder på væggen

Jeg har rejst meget, og de bedste rejser har været dem, hvor jeg har haft mulighed for at snorkle eller dykke i eksotiske vande. Dyrelivet er meget mere farvestrålende end her oppe nordpå, og de billeder, jeg har fået taget, viser dette meget tydeligt.

Det eksotiske billede på lærred

Jeg har et kamera, der er skabt til at blive brugt i vand, og det er det, jeg altid har haft med på mine ferier. Jeg har gennem årene som de fleste rejsende taget rigtig mange billeder, og en del af dem er i albums og de nyere på computeren. Der får jeg bare ikke så meget glæde af dem, som jeg gerne ville, så jeg skulle finde på noget at gøre med dem, eller i hvert fald bare de bedste af dem.

Jeg fandt heldigvis ud af, at der er mange muligheder for at få trykt de billeder, du selv har taget, men det tiltalte mig mest med billede på lærred. Jeg fandt dette sted på nettet, hvor jeg kunne få dem lavet rigtig professionelt, så det var dem, jeg kontaktede.

Ikke kun var de professionelle, de kunne også sagtens få mine farvestrålende billeder på lærred i de størrelser, jeg gerne ville have. På den måde kunne de passe til alle de skæve vinkler i mit køkken, hvor jeg synes, de skulle hænge. En god måde at starte dagen på med de billeder.

Nemt at gøre

Hos SUMOpix skal du bare uploade dine billeder, og de hjælper med, hvilke af de mange størrelser der vil være gode. Virkelig nemt, og selvom det var mine egne billeder, så var der ingen problemer i at få dem i de størrelser, jeg gerne ville have.

Jeg kan godt forstå, hvorfor SUMOpix har 9,9 på Trustpilot. Mit 10-tal er i hvert fad med til at holde dem deroppe.