by

Det helt perfekte og moderigtige ur

Der er vist ingen tvivl om, at det ur, der skal have titlen, er et fra Daniel Wellington. Designet har taget verden med storm, for her kommer der et ur, der er opbygget som alle de gamle, kendte og klassiske ure, men som samtidig er taget med ind i vores tidsalder.

Det er et ur med mange muligheder

Først og fremmest så er der ikke den lejlighed, hvor dette ur ikke passer. Allerede der er det en type af ur, jeg gerne vil have. Men det er også et ur, der er lavet til mænd og til kvinder, hvor det alene er størrelsen, der gør, at der er forskel. Med succes passer de også perfekt til både ham og hende.

Men det, der gør uret til noget helt særligt, er helt sikkert remmen. De er alle fremstillet, så du selv ganske enkelt kan skifte dem derhjemme. Den ene dag kan du have en brun, mønstret læderrem på, den anden dag en meshlænke og så igen dagen efter en nylonrem, der enten er ensfarvet, eller som har et spændende, moderne stribet mønster. Det giver så mange ure i ét, og det er det, der tiltaler mig allermest oveni det smukke design.

Mit kommende DW-ur

Det eneste, du skal overveje, det er modellen og farven. Modellerne adskiller sig en lille smule fra hinanden, især hvad angår de detaljer, du finder i urskiven. Det andet er farverne. Urskiverne er enten hvide eller sorte, og selve urkassen fås i guld, sølv eller rosaguld.

Det lyder som et nemt valg, men det er det ikke helt. Jeg brugte i hvert fald rigtig lang tid på det, men i sidste ende faldt jeg for et eksemplar med en sort urskive og en smal og enkel urkasse i sølv. For mig et ur, der kan bruges til alt, og som samtidig passer til min stil.