by

Beskyt din virksomhed med overvågning – køb billig videoovervågning hos dkkamera.dk

Jeg er ikke det mest paranoide menneske i verden. Det kan venner og familie godt skrive under på – faktisk kan du sikkert blandt mine nærmeste bekendtskaber finde personer, som nok vil mene, at jeg lige er et nummer for afslappet, når det handler om sikkerhed. Det kommer sig nok af, at jeg i min barndom boede på landet, hvor vi lod cykler såvel som døre stå ulåst, og hvor man generelt stolede mere på hinanden, end man generelt gør i dag – og i byområder i særdeleshed. Og sådan noget som opsætning af overvågningskameraer var ganske uhørt. Hvis en person i området satte videokameraer til overvågning op på sin grund, kunne han være sikker på, at båndet blev fyldt med optagelser af frække drenge i drillehumør!

Videoovervågning – når du bliver træt af tyve

Nu ser jeg så tilbage på den stakkels person, som måtte se time efter time af uvorne unger igennem på sit dengang vældig moderne overvågningskamera og føle et vist slægtskab. For efter at jeg selv er blevet virksomhedsejer, har jeg set mig nødsaget til at investere i såvel indendørs som udendørs videoovervågning. Det blev simpelthen for træls flere gange om måneden at skulle møde op til en arbejdsplads, der var skæmmet af grafitti, hærværk og efterladenskaber fra fester i form af knuste flasker, cigaretskodder og det, der var værre. For slet ikke at tale om de mange forsøg på indbrud – og de få, der rent faktisk blev gennemført.

Derfor valgte jeg at undersøge markedet for udstyr til overvågning og endte med at købe et system af videokameraer til overvågning af både mine indendørs og udendørs arealer hos dkkamera.dk. Det var her, jeg vurderede, at jeg fik allermest for pengene. Dkkamera.dk forhandler overvågningsudstyr af højeste kvalitet til aldeles rimelige priser, og ved hjælp af deres online chat kunne jeg hurtigt få svar på mine spørgsmål samt vejledning vedrørende opsætning og installation. Jeg handler gerne hos dkkamera.dk igen.