by

Alle bør gøre en indsats

Vi er nu for alvor begyndt at se, hvad menneskets indflydelse på naturen gør ved planeten Jorden, og at vi nu alle skal gøre en indsats for at prøve at redde den.

Vi har i vores familie altid forsøgt at gøre så meget som muligt for at gøre vores til, at planeten klarer sig, og vi er alle med til at sikre, at regnskoven overlever, for vi har købt og givet et stykke af regnskoven i gave til alle i familien. For det er med til at sikre, at vi kan bibeholde regnskoven som en naturlig del af jordens store økosystem.

Støt på den bedste måde

Når vi køber små dele af regnskoven til venner og familie, så gør vi det hos en særlig organisation, som bruger pengene til netop det, de siger. De forsøger at gøre, hvad de kan for at sikre, at der ikke bliver skovet, og at der bliver gjort, hvad man kan for at sikre det store økosystem, som regnskoven er.

De sælger produkter, som er produceret og certificeret, oveni at de sælger dig en del af regnskoven. Der er desuden en stor vidensbank i firmaet, som altid er klar til at besvare alle dine spørgsmål og forklare dig om, hvordan billedet for regnskoven nu ser ud. Noget, der er mange misforståelser om, men det er ikke længere noget problem, for nu er der nogen, som gerne vil svare beredvilligt på alle dine spørgsmål.

Vi har også meldt alle vores familiemedlemmer ind i organisationen, da det er vigtigt, vi sikrer den utrolige økobalance, der bevarer det unikke plante- og dyreliv, som regnskoven er og har. Det er der, mere end 25 procent af verdens dyreliv eksisterer, og det er dem, som er i fare for at uddø, hvis vi ikke kommer i gang med at sikre, at vi efterlader noget regnskov til de kommende generationer, så de også kan opleve det, som de i gamle dage kaldte natur.