by

5 hurtige om frugtordninger til virksomheden

De fleste virksomheder har den ene eller anden ordning, når det kommer til mad, kage, frugt og lignende. Står du som administrativ medarbejder eller som overordnet beslutningstager i netop din forretning, så kommer her 5 hurtige grunde til at frugtordning bør implementeres på netop din arbejdsplads. Udover disse 5 grunde, så kan du i øvrigt finde meget mere information om frugt til firmaer på http://frugtlevering-nu.dk.

 

Frugten er skræddersyet til arbejdspladsen

Hvordan kan man skræddersy frugt til en arbejdsplads, tænker du måske. Faktisk, så er det ganske simpelt. For ved frugtordninger til virksomheder, så bør man huske at frugten skal kunne spises. Således er det svært at tage en vandmelon ind foran computeren. Derfor bør du vælge en frugtleverandør med omtanke, således at frugt som æbler, pære, blommer og lignende er en del af pakken. Et plus, som nogle frugtleverandører har, er, at de også har forskellige kasser med forskelligt sortiment, eksempelvis med mere eller mindre spændende frugt.

 

Mængden af også tilpasset din virksomhed

Et andet krav til en frugtleverandør bør være, at der er fokus på at leverancen skal være passende til netop jeres behov. Således bør der være flere forskellige kasser med forskellige mængde håndfrugter. Ligeledes bør det være muligt at vælge hvor ofte om ugen kurvede skal leveres, så det passer til jeres behov.  

 

Frugtordning gavner arbejdsmiljøet

I langt de fleste virksomheder ønsker man at højne sit arbejdsmiljø, hvilket blandt andet kunne komme til udtryk i medarbejderrelationerne. Her kan en frugtordning spæde til, i og med de ansatte vil mødes på gangene til afhentning og spisning af frugt. Således vil der også komme en smule mere kontakt mellem de ansatte, hvilket forhåbentligt kan gavne arbejdsmiljøet – og de ansattes blodomløb, når de rejser sig.

 

Gå fra kageordning til frugtordning

Som nævnt tidligere, så er der flere virksomheder, som har kageordninger. Erfaringen hos mange er dog, at denne kageordning bliver en smule nedprioriteret, blandt andet fordi en implementeret frugtordning ændrer fokus mod det sunde. Ligeledes, så vil et stykke fredagsfrugt også gøre at de ansatte blodsukker skyder i vejret, hvilket også medvirker at lysten til kage bliver mindre.

 

Forbedr koncentration på arbejdspladsen

Et sidste faktum omkring frugtordning og frugt i virksomheder helt generelt er, at en frugtordning vil øge koncentrationen og dermed effektiviteten og resultaterne i virksomheder. Rent fysisk stabiliserer frugtsukkeret blodsukkeret i kroppen langt mere end kage og snacks gør. Det betyder, at kage gør én træt relativt hurtigt, mens frugt holder én kørende i længere tid.